Home
For Employers
Testimonials
Assessment Questions
Express Entry
Temporary Resident
Contact Us
Privacy Statement
Disclaimer and Terms of Use
Srpski Hrvatski
Pocetna
O Nama
Traze se Struke
Traze se Zanimanja
Majstori u gradjevini
Vozaci Slepera
Varioci
Imigracioni Upitnik
Client Log In
 


Šta čini Kanadu tako znacajnom i privlacnom zemljom? Zašto je to jedna od najinspirativnijih zemalja za zivot, rad i podizanje prodice? Da li su to prirodne lepote, ljudi, njihove kulture i jezici, ili ekonomija, obrazovanje i društvene vrednosti ili pak prijateljski odnosi gradjana? 

Popunite  Imigracioni Upitnik

Svi podatci iz upitnika moraju biti tacni i verodostojni i kasnije na zahtev ovlascenih organa potvrdjeni odgovarajucim propratnim dokumentima.


Nekompletnost dokumentacije je najcesci uzrok odlaganja i odbijanja imigracionih zahteva. Netacnost izjave i podataka je protivzakonito. 

Vrsimo usluge Vize za Trajno iseljenje u Kanadi, Vize za Privremeni rad - radne dozvole, Turisticko - posetilacke vize, Poslovne vize, Provincijske Imigracione Programe, Bracne i Porodicne vize, Studentske vize, i ostale imigracione usluge.

Stevo Petkovic je Ovlasceni Kanadski Imigracioni Konsultant (ICCRC) # R417223. 

Stevo Petkovic je ovlasceni Recruiter u Alberta, i Nova Scotia za Pomoc Kanadskim poslodavcima u zaposljavanju stranih radnika.

Da li znate da postoji vise od 50 programa pod kojima mozete da dodjete u Kanadu? Da bi ste saznali koji je program najpovoljniji  za vas i vasu porodicu kontaktirajte nas.


Nadamo se da Vam je poseta ove stranice bila od koristi. Ako jeste pokažite to tako što ćete podržati sajt i preporučiti ga na svojoj društvenoj mreži.

     About Us     I  Immigration Services   I   Assessment     I     Disclaimer and Terms of Use     I     Privacy Statement     I     Contact Us



 
Top