Home
For Employers
Testimonials
Assessment Questions
Express Entry
Temporary Resident
Contact Us
Privacy Statement
Disclaimer and Terms of Use
Srpski Hrvatski
Pocetna
O Nama
Traze se Struke
Traze se Zanimanja
Majstori u gradjevini
Vozaci Slepera
Varioci
Imigracioni Upitnik
Client Log In
 

KAKO OTICI U KANADU

Šta čini Kanadu tako znacajnom i privlacnom zemljom? Zašto je to jedna od najinspirativnih zemalja za zivot, rad i podizanje prodice. Da li su to  prirodne lepote, ljudi, njihove kulture i jezici, ili ekonomija, obrazovanje i društvene vrednosti ili pak prijateljski odnosi gradjana. Zeleli bi ste i Vi da budete deo toga?

Popunjavanje Imigracionog Upitnika

Svi podatci iz upitnika moraju biti tacni i verodostojni i kasnije na zahtev ovlascenih organa potvrdjeni odgovarajucim propratnim dokumentima.

Napomena: Netacne i nekompletne dokumentacije su najcesci uzrok odlaganja i odbijanja zahteva. Netacnost izjava i podataka je protivzakonito.

Vrsimo usluge Vize za trajno iseljenje u Kanadi, Vize za Privremeni rad u Kanadi- Radne dozvole, Poslovne vize, Vize za Imigracione programe provincija, Bracne i Porodicne vize, Studentske vize, Vize za Live-in Caregiver Program, Turisticko-Posetilacke vize.

U procesu podnosenja imigracionog zahteva vi ste potpuno zasticeni. Stevo Petkovic je Ovlasceni Kanadski Imigracioni Konsoltant, (ICCRC) # R417223. On je ovlascen da vas savetuje i representuje u svim imigracionim stvarima pred Kanadskom Imigracionom Sluzbom i Citizenship and Immigration Canada, za vas racun.

Stevo Petkovic je takodje ovalsceni Recruiter za pruzanje usluge kanadskim poslodavcima u zaposljavanju stranih radnika u Alberta, i Nova Scotia 

Troskove recruiting-a placa poslodavac.

Da li znate da postoji vise od 50 programa pod kojima mozete da dodjete u Kanadu? Da bi ste saznali koji je program je najpovoljniji  za vas i vasu porodicu kontaktirajte nas.





Nadamo se da su Vam informacije bile korisne, ako jesu podrzite nas sajt i preporucite ga na svojoj drusvenoj mrezi.


 
Top